Sprijin pentru micii afacerişti. Seminar de instruire pentru noii beneficiari de fonduri POS CCE

Sprijin pentru micii afacerişti. Seminar de instruire pentru noii beneficiari de fonduri POS CCE

Sesiune de informare la sediul ADR Sud Muntenia

Zeci de oameni de afaceri din regiunea Sud Muntenia au participat, joi, la un seminar de instruire la sediul ADR. Întâlnirea a coincis şi cu semnarea contractelor pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Noii beneficiari de fonduri europene nerambursabile au semnat contractele de finanţare pentru a obţine sprijin financiar din Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE), ajutoare ce au valoarea cuprinsă între 1.065.000 şi 6.375.000 de lei pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii.

Beneficiarii prezenţi la workshop au fost informaţi despre etapele de derulare a activităţilor prevăzute în cererile de finanţare şi au primit detalii despre documentele folosite în implementarea contractelor: prefinanţare, notificare privind depunerea cererii de prefinanţare/ rambursare, graficul de depunere, documente ce trebuie să însoţească cererile de plată.

„Proiectele pentru care firmele din Sud Muntenia au primit finanţare nerambursabilă FEDR vizează achiziţionarea unor echipamente utile pentru dezvoltarea afacerilor, motiv pentru care reprezentanţii Agenţiei au oferit informaţii utile despre cerinţele legale ce se impun şi procedurile pe care trebuie să le respecte beneficiarii pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări”,  anunţat ADR.
 

Vă recomandăm şi:

ADR Sud Muntenia a semnat primele 13 contracte de finanţare pentru investiţii mari în cadrul POS CCE

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi, modernizat cu fonduri europene

Farmville de Ialomiţa. Ferme fictive de vaci pe fonduri europene

Modernizare. Peste 140 milioane de lei din fonduri europene pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările