Spectacol de muzică şi poezie pe 13 februarie la Muzeul Dunării de Jos

Spectacol de muzică şi poezie pe 13 februarie la Muzeul Dunării de Jos

Evenimentul are loc la Sala Arheologie a Muzeului Dunării de Jos, sala de la Consiliul Judeţean

Începând cu ora 13.00, în data de 13 februarie 2019, în Secţia Arheologie a Muzeului Dunării de Josva găzdui pe 13 februarie, la ora 13.00,un eveniment cultural care îl are în centru pe autorul volumului de versuri "Tu ce-ai făcut astăzi?", de Ovidiu Scridon, care va oferi un spectacol de muzică şi poezie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ovidiu Scridon este originar din Mureş, a absolvit A.S.E.- ul în Bucureşti şi este un mare iubitor de muzică şi poezie, cochetând cu aceste domenii încă din 1993. Membru pentru o perioadă a Cenaclului Totuşi Iubirea, condus de Adrian Păunescu, membru al Uniunii Scriitorilor şi Muzicologilor din România şi al Uniunii Scriitorilor Europeni de Limbă Română din Chişinău, om de presă pentru o lungă perioadă (Radio Total, Media Pro, Realitatea Caţavencu), Ovidiu Scridon deţine un palmares important pe scena muzicii folk unde activează plin de energie şi pasiune alături de chitara şi muzicuţele sale.
 
Este autorul a două volume de versuri, ”Portretul unui gând” şi Tu ce-au făcut astăzi?” şi a unui jurnal de călătorie, ” Cum am descoperit America” şi două volume de proză, ”Bucuriile ne sunt la n-demână” şi ”Doi ani şi şase luni”, volume în curs de apariţie. Volumul „Tu ce-ai făcut astăzi? ” a fost lansat in 90 de localităţi până acum, în general Biblioteci Judeţene, Municipale, Orăşeneşti sau Naţionale, Primării sau alte locaţii, şi suntem norocoşi că oraşul nostru de la Dunăre a fost inclus în turneul de promovare al acestui volum, au anunţat reprezentanţii Bibliotecii Judeşen din Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările