Societăţi comerciale, verificate de poliţişti pe ruta Olteniţa-Frumuşani

Societăţi comerciale, verificate de poliţişti pe ruta Olteniţa-Frumuşani

Poliţia a verificat mai multe magazine

Sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 27.000 de lei au fost aplicate de poliţişti  în urma unor controale efectuate în judeţul Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Astfel, pe 8 noiembrie, poliţiştii au efectuat verificări la mai multe societăţi comerciale pe ruta Olteniţa – Frumuşani. În urma controalelor, oamenii legiiau aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.680 de lei. Din totalul amenzilor, 4 au fost la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 4 conform H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare şi pentru siguranţa alimentelor, 1 la O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 4 conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 conform Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.
 
Totodată a fost confiscată suma de 1.701 lei, reprezentând contravaloare produse alimentare (pâine, carne porc, legume, băuturi alcoolice şi răcoritoare), deţinute fără documente legale de provenienţă. Alături de poliţişti în activităţile de control au fost implicaţi şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi.
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările