Seminar de instruire la ADR Sud Muntenia cu beneficiarii de fonduri europene pentru renovarea şcolilor

Seminar de instruire la ADR Sud Muntenia cu beneficiarii de fonduri europene pentru renovarea şcolilor

Banii sunt destinaţi renovării mai multor şcoli Foto:Arhivă Adevărul

Un nou seminar de instruire destinat beneficiarilor de fonduri nerambursabile începe, vineri, 3 octombrie, la sediul ADR Sud Muntenia, începând cu ora 11.00.

 

La întâlnire sunt aşteptaţi toţi cei care au semnat contractele de finanţare Regio, pentru proiecte ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.Este vorba despre mai multe şcoli din judeţul Călăraşi care vor fi renovate cu bani, lucrările de modernizare la aceste instituţii stagnând de mai mulţi ani din cauza lipsei de fonduri.
Beneficiarii invitaţi la această întâlnire de lucru – reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din Sud Muntenia – au primit finanţare nerambursabilă în cadrul celui de-al doilea apel de proiecte, deschis în luna martie a.c. pentru Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă” al Programului Operaţional Regional 2007 - 2013. Alocarea financiară nerambursabilă din fonduri FEDR aferentă acestui apel de proiecte pentru regiunea de dezvoltare Sud Muntenia este de 24,62 milioane de euro.

Vă recomandăm şi:

ADR Sud Muntenia a semnat primele 13 contracte de finanţare pentru investiţii mari în cadrul POS CCE

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi, modernizat cu fonduri europene

Farmville de Ialomiţa. Ferme fictive de vaci pe fonduri europene

Modernizare. Peste 140 milioane de lei din fonduri europene pentru colectarea selectivă a deşeurilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: