Secretar de stat din echipa ministrului Sorin Grindeanu, amendat la el acasă pentru că nu purta mască. „Am comis-o“

Secretar de stat din echipa ministrului Sorin Grindeanu, amendat la el acasă pentru că nu purta mască. „Am comis-o“

Sorin Vrăjitoru, fost deputat de Călăraşi, actuial secretar de stat la Givern FOTO Facebook/S.V.

Sorin Vrăjitoru, demnitar originar din Călăraşi, fost deputat, secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu, a fost amendat de jandarmii de pe malul Borcei. Acesta a primit o sancţiune de 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am greşit şi vreau să-mi prezint scuze public. Astăzi, într-o conferinţă de presă, au fost câteva momente în care nu am purtat mască. Am fost amendat, pe bună dreptate.
 
Am comis-o şi am plătit amenda, cu promisiunea că nu se mai întâmplă, a scris Vrăjitoru pe pagina sa de socializare", postând totodată şi procesul verbal de contravenţie. În document se poate observa că acesta nu a avut nicio obiecţie la cele constatate de jandarmi. 

În procesul verbal se poate observa că Vrăjitoru a fost prins fără mască în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi, marţi, 11 ianuarie, la ora 10.30.
 
Întâmplarea a avut loc marţi, 11 ianuarie, la Consiliul Judeţean Călăraşi, unde vicepremierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei publice locale. 

Grindeanu a efectuat o vizită în oraşul de pe malul Borcei şi a anunţat începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna. Sorin Vrăjitoru, fost deputat de Călăraşi, a făcut parte din delegaţia sosită de la Bucureşti.
 

 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările