Sechestru de 5,5 milioane de lei, instituit de poliţişti în dosare cu fraude economice

Sechestru de 5,5 milioane de lei, instituit de poliţişti în dosare cu fraude economice

Poliţia a efectuat în ultima săptămână 119 percheziţii domiciliare FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 119 percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii de aproape 5.500.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 16 - 20 decembrie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 119 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 30 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 118 persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar faţă de 13 au fost dispuse măsuri preventive (4 reţinute, iar faţă de 9 persoane s-a dispus control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de aproape 5.500.000 de lei, dintre care peste 900.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 945.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 84.000 de ţigarete şi peste 1.700 de litri de alcool.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: