Se închid robinetele. Tot oraşul rămâne fără apă în zilele de 2 şi 7 decembrie din cauza lucrărilor la reţea

Se închid robinetele. Tot oraşul rămâne fără apă în zilele de 2 şi 7 decembrie din cauza lucrărilor la reţea

Nu va curge strop de apă Foto:Arhivă Adevărul

Din cauza lucrărilor la reţeaua de apă, pentru montarea vanelor din căminele de monitorizare, în tot oraşul se va opri apa, miercuri, 2 decembrie, timp de 24 de ore. Astfel, începând cu  miezul nopţii şi până în seara zilei de joi, 3 decembrie, până la aceeaşi oră, nu va curge picătură de apă în tot oraşul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Acelaşi lucru se va întâmpla şi luni, pe 7 decembrie. Conform reprezentanţilor Ecoaqua, din cauza lucrărilor pe care constructorul  le efectuează la reţeaua de apă şi canalizare se va sista furniza apei potabile.

“ Nu depinde de noi acest lucru. Ne cerem scuze faţă de locuitori în privinţa acestui neajuns, însă oamenii trebuie să înţeleagă şi acest lucru. Tot cu această ocazie vom face şi revizia anuală pe parte electrică a reţelei de apă. De altfel, în fiecare an noi oprim de 2 ori apa pentru verificarea instalaţiilor”, a spun cei de la Ecoaqua.. Şi pe 3 noiembrie, din cauza lucrărilor, apa potabilă a fost oprită timp de 21 de ore.

Directorul Ecoaqua, Cezar Neagu, coordonator al proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, dă asigurări că până la sfârşitul anului, proiectul de modernizare va fi încheiat.


Vă recomandăm şi:

Modernizări pe datorie. Ce vrea să facă Primăria Călăraşi cu un credit de 25 milioane lei şi ce rată va plăti lunar

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 29 ianuarie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Discuţii. Locuinţele de serviciu pentru medici, mărul discordiei între Primărie şi Consiliul Judeţean

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările