Se estimează valori crescute de trafic pe A2, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Se estimează valori crescute de trafic pe A2, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Valori crescute de trafic pe A2 FOTO Adevărul

Având în vedere că astăzi se încheie Minivacanţa de Rusalii şi multe persoane se vor întoarce acasă din locurile vizitate, în principal staţiunile turistice de la munte şi litoralul Mării Negre, se estimează că arterele aferente acestor zone, dar şi principalele trasee care converg către destinaţiile în cauză, vor fi intens circulate, ca urmare a numărului mare de turişti.

 
 
Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de întoarcere dinspre litoral se numără printre cele mai aglomerate artere rutiere. "Sfătuim conducătorii auto să circule cu prudenţă în aceste condiţii de aglomeraţie, să nu efectueze depăşiri sau manevre riscante, păstrându-şi atenţia la volan şi adoptând constant o conduită preventivă şi să respecte totodată indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri de a alege rutele alternative existente, pentru fluidizarea arterelor cu valori de trafic ridicate", au anunşat poliţiştii.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: