Se deschide cel mai mare târg agricol. Fermierii, aşteptaţi la Fundulea, la Agriplanta, în perioada 16-19 mai

Se deschide cel mai mare târg agricol. Fermierii, aşteptaţi la Fundulea, la Agriplanta, în perioada 16-19 mai

Cel mai mare târg agricol are loc anual la Fundulea FOTO agriplanta.ro

Concept de expoziţie agricolă unic în România, pe model german, AgriPlanta îşi deschide porţile pentru mii de fermieri din toată ţara. Ediţia din acest an are loc în perioada 16-19 mai în Bărăgan, la Fundulea.

„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reuneşte cu succes tot ce este mai important în agricultura românească, începând cu primăvara lui 2011. Desfăşurat în câmp, pe o suprafaţă de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa. Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziţie în câmp,  loturi demonstrative şi demonstraţii cu maşini agricole. Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci şi modele de succes de utilizare a maşinilor şi utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu. Numărul expozanţilor a crescut an de an, precum şi cel al vizitatorilor, ajungând în 2018 la peste 200 de firme expozante din 16 ţări şi 14.700 de vizitatori.
 
 
Evenimentul îşi deschide porţile pentru fermierii din toată ţara şi pentru principalii producători şi importatori de utilajeagricole. În cadrul manifestării vor fi prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii cu maşini agricole şi standuri expozitionale(utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăsăminte şi fertilizatori).
Începând cu anul 2013 cele două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec au fost organizate de DLG InterMarketing ca o singură expoziţie. Pentru a veni în sprijinul fermierilor în partea de vest a ţării, DLG Intermarketing a lansat conceptul de expoziţie în câmp şi în judeţul Timiş.
Dezvoltată ca platformă de comunicare şi networking pentru profesioniştii din agricultură şi oferind oportunităţi pentru parteneriate durabile, expoziţia se desfăşoară în câmp, la Fundulea. Aici se întâlnesc producători, importatori şi distribuitori de seminţe, fertilizanţi şi produse pentru protecţia plantelor, furnizori de maşini şi utilaje agricole, sisteme de irigaţii, echipamente şi tehnologii pentru energii regenerabile, instituţii financiare, companii de asigurări şi consultanţă, institute de cercetare, asociaţii şi universităţi de profil. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: