Se deschide un centru de vaccinare în comuna Unirea. Ce ser se va folosi

Se deschide un centru de vaccinare în comuna Unirea. Ce ser se va folosi

Vaccinare cu serul Moderna în comuna Unirea FOTO Shutterstock

Autorităţile locale din comuna Unirea deschid un centru de vaccinare în localitate, pe 15 mai, ora 09.00. Doritorii sunt aşteptaţi la imunizarea cu serul Moderna.

Edilul localităţii, Ciprian Olteanu a declarat pentru calarasipress.ro că oamenii sunt aşteptaţi la Primărie pentru programare sau pot folosi numărul de telefon 0735. 972.258. La imunizarea împotriva coronavirusului sunt primite şi persoane din alte zone ale judeţului Călăraşi.

În vederea accelerării campaniei de vaccinare şi limitării efectelor pandemiei, până sâmbătă, 8 mai 2021, la Centrul de vaccinare deschis în incinta fostului ENEL Călăraşi, persoanele interesate se pot imuniza cu vaccinul produs de compania Moderna, fără programare prealabilă. Pentru vaccinare este nevoie doar de cartea de identitate.

Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, până ieri, 7mai, peste 62.000 de călărăşeni fuseseră vaccinaţi împotriva COVID-19.

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările