Scandal. Patru bărbaţi care s-au încăierat în plină stradă, reţinuţi de poliţişti

Scandal. Patru bărbaţi care s-au încăierat în plină stradă, reţinuţi de poliţişti

Scandalagiii au fost reţinuţi FOTO Adevărul

Patru bărbaţi care s-au încăierat pe 7 august au fost reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe. Poliţiştii din Călăraşi i-au reţinut pentru 24 de ore pe scandalagiii care au tulburat liniştea publică şi au agresat o persoană.


Pe 11 august, poliţiştii au probat activitatea infracţională a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 ani, toţi din Călăraşi, care pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau pe raza municipiului, au tulburat ordinea şi liniştea publică şi s-au agresat reciproc. Cercetările au fost demarate de îndată de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. Faţă de cei patru, bănuiţi de săvârşirea faptelor a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Scandal. Un bărbat care a ameninţat şi a înjurat un poliţist a fost arestat 30 de zile

Scandal. Un bărbat care a ultragiat un poliţist la Olteniţa a fost arestat

Scandal cu focuri de armă în localitatea Borcea. Pistolarul a fost arestat

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările