Scad facturile la încălzire. Preţul gigacaloriei a fost modificat de la 343 la 340 de lei

Scad facturile la încălzire. Preţul gigacaloriei a fost modificat de la 343 la 340 de lei

Călărăşenii vor plăti mai puţin la căldură FOTO Adevărul

Călăraşenii care încă mai sunt conectaţi la sistemul public de furnizare a energiei termice vor plăti mai puţini bani la încălzire. Consilieii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind mofdificarea preţului gigacaloriei, de la 343,18 lei la 340,32 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă


 În raportul proiectul de hotărâre, supus votului aleşilor locali, se arată că:”Serviciul Public “Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ” Călăraşi, aduce la cunoştinţă faptul că preţul local de producere si distributie a energiei termice pentru populatie, aprobat prin HCL nr. 13/2016 si avizat prin Avizul Presedintelui ANRSC, nr. 400254/13.01.2016, se modifica de la 343,18 lei/Gcal, inclusiv TVA (20%) la 340,32 lei/Gcal, inclusiv TVA (19%).
În prezent, în municipiul Călăraşi mai sunt racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic  440 de apartamente. Cele mai multe blocuri se găsesc în centrul vechi al oraşului în zona cuprinsă între Navrom şi hotelul Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Bucureştenii plătesc printre cele mai mici tarife la căldură. Cât costă gigacaloria în alte oraşe

Peste 3.000 de apartamente din Ploieşti, debranşate ilegal de la sistemul de încălzire. Comisie pentru stabilirea condiţiilor de deconectare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările