Sărbătoare în linişte. Manifestările de 1 Decembrie, supravegheate de poliţişti

Sărbătoare în linişte. Manifestările de 1 Decembrie, supravegheate de poliţişti

Manifestările de 1 Decembrie, supravegheate de poliţişti Foto:Arhivă Adevărul

Ca să ţină sub control eventualele incidente ce pot apărea de Ziua Naţională, IPJ Călăraşi trimite în teren peste o sută de oameni ai legii care vor fi cu ochii pe manifestările ce au loc în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temăPoliţişti vor asigura un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi vor supraveghea manifestările publice desfăşurate cu ocazia sărbătorii a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de peste 100 de poliţişti, din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme, explozivi, substanţe periculoase, fiind constituite şi  rezerve de intervenţie. De asemenea, zeci de patrule pedestre şi auto vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricărui gen de fapte antisociale, spun reprezentanţii IPJ IPJ Călăraşi. Nici poliţiştii nu vor trece cu vederea marele eveniment de la 1 Decembrie 1918. Ziua Naţională a României va fi sărbătorită printr-o şedinţă festivă, în cadrul căreia va fi evocată semnificaţia evenimentului şi vor avea loc avansări în grad.
 

Vă recomandăm şi:

Două expoziţii excepţionale, vernisate la muzeu, în cinstea Zilei Naţionale

Festival de România la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările