Sancţiuni în valoare de peste 130.000 de lei, aplicate de poliţişti în minivacanţa de Rusalii

Sancţiuni în valoare de peste 130.000 de lei, aplicate de poliţişti în minivacanţa de Rusalii

Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au fost la datorie pe toată perioada minivacanţei de Rusalii, perioadă în care au constatat peste 50 de infracţiuni şi au aplicat 321 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 130.000 lei.

 
În perioada 14 – 17 iunie, peste 400 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 209 evenimente, dintre care 204 au fost sesizate prin 112.
 
În urma activităţilor, au fost constatate 56 de infracţiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 321 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138.165 de lei.
 
Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 9 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 25 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: