AUDIO S-a stins vocea de aur a Călăraşiului. Mihaela Albu a pierdut lupta cu boala

AUDIO S-a stins vocea de aur a Călăraşiului. Mihaela Albu a pierdut lupta cu boala

Mihaela Albu Foto:Facebook

Una dintre cele mai talentate şi îndrăgite interprete de muzică uşoară din Călăraşi a pierdut lupta cu o maladie necruţătoare. Mihaela Albu s-a stins din viaţă la 48 de ani, pe patul spitalului, miercuri, 11 septembrie.

Devenită celebră prin melodiile pe care le interpreta divin, Mihaela Albu şi-a croit o carieră excepţională în lumea artistică. Elevă a regretatei Mihaela Runceanu, a reuşit, de-a lungul anilor, să se facă uită de toţi cei care o ascultau cântând. Discretă, mereu o fire optimistă, mare iubitoare de flori şi câini, Mihaela Albu rămâne o amintire vie în sufletele celor care au cunoscut-o.

Chiar astăzi, 11 septembrie, ca o ironie a sorţii, în ziua în care a plecat în Ceruri, primarul Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin, a propus-o pe lista cetăţenilor de onoare, drept recompensă pentru întreaga sa carieră artistică. Mihaela Albu este singura interpretă de muzică uşoară din Călăraşi care a câştigat trofeul "Flori de mai" la festivalul naţional cu acelaşi nume care se organizează anual în oraşul de pe malul Borcei.

"Dumnezeu s-o odihnească în pace!"

Vă recomandăm şi:

FOTO Ultima nuntă. Cum a murit Ileana Sărăroiu pe scenă, la Unirea, în mai 1979

Directorul Muzeului Naţional de Artă Contemporană a murit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: