S-a semnat contractul pentru modernizarea liceului Danubius. Câţi bani se investesc

S-a semnat contractul pentru modernizarea liceului Danubius. Câţi bani se investesc

Liceul Danubius va fi modernizat FOTO Facebook/PMC

Primăria Municipiului Călăraşi a semnat un nou contract de finanţare europeană ce vizează infrastructura şcolară. Este vorba de contractul pentru proiectul ”Modernizarea, reabilitarea şi echiparea Liceului Danubius, Călăraşi”, cu o valoare (integral eligibilă) de 0,494 milioane de euro (2.395.366,62 lei), cu o cofinanţare de doar 2 la sută din bugetul local.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu aceşti bani nerambursabili, proiectul îşi propune reabilitarea corpurilor C3 şi C6 prin următoarele lucrări: reparaţii tencuieli, gletuire şi vopsitorii lavabile pereţi, desfacere şi înlocuire finisaje pardoseală, reabilitare instalaţii termice, electrice şi sanitare şi termohidroizolarea acoperişului tip terasa a corpului cu înălţimea P+2E.
 
Totodată, conform Primăriei Călăraşi, prin proiect se vor echipa atelierele existente cu diverse echipamente şi utilaje care să respecte standardele de calitate pentru funcţionarea optimă a orelor de practică. Lucrările de execuţie sunt estimate să dureze 12 luni. În ultimii ani, Primăria Municipiului Călăraşi a atras din fonduri europene 6,292 milioane euro pentru şcoli. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările