S-a semnat contractul de lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare în cartierul Măgureni

S-a semnat contractul de lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare în cartierul Măgureni

A fost semnat contractul pentru realizarea reţelei de canalizare FOTO PMC

Primăria Municipiului Călăraşi a semnat luni, 12 august, contractul de lucrări având ca obiect proiectul tehnic şi execuţia reţelei de canalizare menajeră şi pluvilă în cartierul Măgureni. cu liderul Smart Energy Business SRL care este asociat cu Crista Art Construct SRL, Old New Construct SRL şi KOMORA SRL (proiectant).

 
Valoarea contractului este de 5.254.395,04 lei fără TVA, durata proiectării este de 2 luni, iar a lucrărilor de 18 luni.
 
Conform autorităţilor locale se va lucra pe toate străzile din cartierul Măgureni, reţeaua de canalizare menajeră urmând a avea o lungime de 5,322 km, iar cea de canalizare pluvială de 2,740 km. Sistemul reţelei de canalizare menajeră a cartierului Măgureni este unul modern, pe toata lungimea reţelei centrale de canalizare fiind prevăzute un numar de 122 cămine de colectare cu vacuum, care vor asigura colectarea apelor menajere provenite de la cele 334 gospodării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: