UPDATE. Coloană de maşini pe un kilometru. Rute alternative pentru Autostrada Soarelui la întoarcerea din minivacanţă

UPDATE. Coloană de maşini pe un kilometru. Rute alternative pentru Autostrada Soarelui la întoarcerea din minivacanţă

Se aştepată valori mari de trafic pe A2 FOTO Adevărul

Poliţiştii acţionează luni, 8 iunie, în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, având în vedere aglomeraţia care s-a creat în minivacanţa de Rusalii. Turisţii care au petrecut în weekend pe litoral se vor întoarce astăzi acasă. Deja, la kilometrul 90, sensul către Bucureşti, s-a format o coloană de maşini pe aproximativ 1 kilometru.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE. Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 90, sensul către Bucureşti, în zona lucrărilor de reparaţii a carosabilului s-a format coloană de autovehicule pe aproximativ 1 km.
 
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative:
 
- DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti;
 
- A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.
 
Pe tronsoanele autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa pe care circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă:
 
- km 27 – 33, Cernica, IF – Fundulea, CL;
 
- km 79+900 de metri – 89+300 de metri, Dor Mărunt - Vâlcelele, CL.
 
Valori ridicate de trafic
 
Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, şoferii sunt sfătuiţi să ia în calcul următoarele rute alternative: DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti şi A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.
 
Reamintim că tronsoanele autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa pe care circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă sunt: km. 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL şi km. 84+120 m - 91+750 m, Drajna Nouă, CL.
 
Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, aceştia trebuie mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările