Reţinut pentru trafic de minori şi act sexual cu o fată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock
Suspectul a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de trafic de minori şi act sexual cu o fată. Victima a fost recrutată pentru practicarea prostituţiei.

Ieri, 19 octombrie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în judeţul Călăraşi, la un bărbat, bănuit de trafic de minori şi act sexual cu un minor.

Conform IPJ Călăraşi, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada martie – septembrie 2021, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, ar fi recrutat o minoră în scopul exploatării acesteia, prin practicarea prostituţiei. 

De asemenea, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora. Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi act sexual cu un minor, ulterior fiind arestat.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La  descinderi au participat şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite