Reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând fără permis

Reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând fără permis

Poliţia i-a prins pe şiferii care încălcau legea la un control de rutină FOTO Adevărul

Un tânăr din comuna Mitreni a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins la volan conducând fără permis. Un alt bărbat din Dorobanţu a căzut în plasa poamenilor legii la un control de rutină, fiind depistat pe drumurile publice într/o maşină radiată din circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În primul caz, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul care ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, deşi nu avea permis. În dimineaţa zilei de 16 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Mitreni, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.
 
La volanul unei maşini radiate
 
Un alt bărbat este cercetat de poliţişti după ce a fost identificat la volanul unui autoturism radiat. Pe 15 aprilie, poliţiştii din Olteniţa au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Dorobanţu în timp ce conducea un autovehicul radiat din circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
 
citeste totul despre: