Reţeaua care vindea cocaină, anihilată. Ce au păţit traficanţii de droguri

Reţeaua care vindea cocaină, anihilată. Ce au păţit traficanţii de droguri

Drpgurile de mare risc erau vândute la Călăraşi FOTO IPJ Călăraşi

Şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar faţă de a şaptea a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile într-un dosar de trafic de droguri. Suspecţii sunt acuzaţi că vindeau cocaină şi cannabins la Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi, au efectuat 30 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de trafic cu droguri.
 
Pe 21 aprilie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi, au efectuat 30 de percheziţii domiciliare, în judeţele Călăraşi şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic intern de droguri de risc şi mare risc. 
 
Din cercetări a reieşit că, începând cu 2018, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, ar fi comercializat droguri de mare risc (cocaină) şi droguri de risc (cannabis), în judeţul Călăraşi.
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate diverse cantităţi de droguri (cocaină, cannabis, MDMA), 18 telefoane mobile şi bani. 
 
Şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de o a şaptea persoană, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi au participat şi jandarmi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările