Restricţii de viteză pe A2, la kilometrul 51, din cauza unor degradări ale asfaltului

Restricţii de viteză pe A2, la kilometrul 51, din cauza unor degradări ale asfaltului

Şoferii, sfătuiâi să reducă viteza pe A2 FOTO Adevărul

Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui sunt avertizaţi să reducă viteza la tranzitarea podului Sulimanu, pe sensul către Capitală, la kilometrul 51, din cauza unor degradări ale asfaltului

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că s-au instituit restricţii de viteză la tranzitarea Podului Sulimanu de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, sensul către Capitală, la kilometrul 51+035 de metri, între localităţile Săruleşti şi Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, cu limitare de viteză  de la 100 km/h până la 60 de km/h. S-a luat această măsură întrucât, în urma unei revizii tehnice, grinda de rezistenţă a dispozitivului de acoperire a rostului de dilataţie a suferit degradări majore. Restricţiile sunt semnalizate corespunzător.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările