Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se lucrează

Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se lucrează

Şoferii, sfătuiţi să reducă viteza FOTO Adevărul

Mai multe tronsoane de drum de pe Aitostrada Soarelui au restricţii de ciruclaţie luni, 6 mai, din cauza lucrărilor de asfaltări ori pentru montarea marcajelor rutiere.

 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se execută pe parcursul zilei diferite lucrări asupra sistemului rutier, astfel:  între kilometrii 192 şi 160, pe sensul de mers către Bucureşti, banda 2 restricţionată, marcaje rutiere de la ora 12.00 la ora 18.00; pe tronsonul 19 - 20, sensul de mers către Constanţa, restricţie pe banda 1, asfaltări între orele 09.00 - 16.00;
între kilometrii 19 şi 18, pe sensul de mers către Bucureşti, banda 1 restricţionată, asfaltări în intervalul orar 09:00 - 16.00.  
 
Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită în zona lucrărilor, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere montate la faţa locului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: