Restricţii de trafic pe A2. Ce vehicule nu pot circula pe drumul spre litoral

Restricţii de trafic pe A2. Ce vehicule nu pot circula pe drumul spre litoral

Restricţii de trafic pe A2 FOTO Adevărul

Astăzi şi mâine, în intervalul orar 06.00 - 22.00, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane), este interzisă pe Autostrada A2, între localităţile Bucureşti - Fundulea - Lehliu - Feteşti - Cernavodă - Constanţa.


Conform poliţiştilor, până pe 2 mai 2019, circulaţia rutieră este reluată pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 77 - 84 (localităţile Dor Mărunt - Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi), cu restricţie de viteză de 80 km/h. După această perioadă, traficul se va desfăşura tot deviat, în ambele direcţii, doar pe calea 2 (sensul către Bucureşti), măsură impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier, până la jumătatea lunii iunie anul curent.
 
"Având în vedere că în această perioadă a Sărbătorilor Pascale valorile de trafic sunt de obicei crescute pe arterele principale ale ţării, recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, efectuând fiecare manevră numai după ce s-au asigurat, să adapteze viteza condiţiilor de trafic, să păstreze distanţa de siguranţă dintre vehicule şi să respecte indicaţiile semnelor de circulaţie sau ale poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea traficului", avertizează poliţiştii de la Centrul infotrafic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: