Restricţii de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa din cauza reparaţiilor

Restricţii de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa din cauza reparaţiilor

Lucrări pe A2 FOTO Adevărul

Circulaţia este restricţionată vineri pe un sector de drum al autostrăziir Bucureşti-Constanţa pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la parapetul metalic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vineri, până la ora 12.30, circulaţia este restricţionată pe o bandă pe breteaua de acces a autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 20, localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la parapetul metalic.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
De luni, 14 septembrie, CNAIR reia lucrările la sectorul de beton al drumului care leagă Bucureştiul de Constanţa. Conform CNAIR, lucrările constau în frezarea dalelor de beton pe o grosime de 8 cm, efectuarea reparaţiilor şi colmatarea fisurilor active, precum şi repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât şi pe calea 2.
 
Lucrările de reparaţii pe acest sector de autostradă au început în luna septembrie 2019 şi au ca termen contractual de finalizare 24 de luni şi se execută pe două loturi, astfel:
Lotul 1 km (12+000 - km 24+000) Calea 1 şi 2, are o lungime de 12 km, şi este executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA;
 
Lotul 2 km (24+000 - km 36+000) Calea 1 şi 2, tot în lungime de 12 km, este executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările