Restricţii de trafic pe A2. În ce zone se lucrează la parapetul metalic

Restricţii de trafic pe A2. În ce zone se lucrează la parapetul metalic

Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Traficul rutier este restricţionat luni, 7 iunie, pe Autostrada Soarelui, pe mai multe sectoare de drum din cauza lucrărilor de reparaţii la parapetul metalic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform centrului Infotrafic astăzi, 7 iunie, între orele 08.00 – 17.00, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se vor efectua lucrări de reparaţii la parapetul metalic, fiind impuse restricţii de circulaţie după cum urmează:
 
1. km. 158 - 160, pe raza localităţilor Feteşti şi Cernavodă, pe sensul către Bucureşti, sunt restricţionate banda de urgenţă şi banda numărul doi, circulându-se doar pe prima bandă;
 
2. km. 174 - 177, pe raza localităţii Peştera, judeţul Constanţa, pe sensul către Bucureşti, sunt restricţionate banda
de urgenţă şi banda numărul doi, circulându-se doar pe prima bandă;
 
2. km. 187 - 190, pe raza municipiului Medgidia, judeţul Constanţa, pe sensul către Bucureşti, sunt restricţionate banda de urgenţă şi banda numărul doi, circulându-se doar pe prima bandă;
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările