Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Cât şi unde este restricţionat traficul

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Cât şi unde este restricţionat traficul

Traficul va fi restricţionat pe mai multe sectoare de drum FOTO Adevărul

Şoferii care circulă luni, 12 septembrie, pe Autostrada Soarelui, sunt avertizaţi de poliţişti să conducă prudent deoarece pe drumul spre Constanţa au loc mai multe lcurări de reparaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că luni pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se vor efectua diverse lucrări pe sensulde mers către Constanţa. Astfel,  între orele 08.30 – 16.00, între km 149 – 156, au loc lucrări de înlocuire a parapeţilor din zona mediană, cu restricţionarea traficului pe banda a doua. Începând cu ora 12.00, la km 157+800, se fac lucrări de întreţinere (reparaţii, montare semnalizare rutieră), cu restricţionarea traficului pe banda 1.

"Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie", spun poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

Aglomeraţie la întoarcerea de pe litoral. Cum să evitaţi tamponările în lanţ, de ce e bine să purtaţi centura de siguranţă

Tamponări în lanţ pe drumul spre mare. 12 maşini, implicate în accidente pe A2

Poliţia, cu ochii pe Autostrada Soarelui. În acest weekend, drumul spre mare va fi supravegheat din elicopter

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările