Reparaţii pe Autostrada Soarelui. În ce zonă se asfaltează carosabilul

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. În ce zonă se asfaltează carosabilul

Şoferii, sfătuiţi să circule prudent FOTO Adevărul

Mai multe tronsoane de drum de pe Autostrada Soarelui vor fi asfaltate joi, 14 iunie, şoferii fiind sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte semnalizările rutiere instituite.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
   Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se vor executa lucrări de reparaţii. Astfel, pe sensul de mers către Constanţa, între kilometrii 147 şi 148, pe banda a doua, lucrări de reparaţii asupra covorului asfaltic, până la ora 18:00, pe tronsonul kilometric 12 - 36, pe prima bandă, lucrări de plombare a gropilor existente în carosabil, până la ora 16.00, iar la kilometrul 35+500, pe benzile a doua şi cea de urgenţă, lucrări de reparaţii asupra glisierelor mediane şi marginale, până la ora 17.00. 

Şi pe sensul de mers către Bucureşti, pe tronsonul kilometric 31+500 - 30, pe prima bandă, se fac lucrări de plombări, până la ora 17:.0 şi la kilometrul 35+500, pe benzile a doua şi cea de urgenţă, lucrări de reparaţii asupra glisierelor mediane şi marginale, până la ora 17.00.
 
"Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului", au anunţat poliţiştii.
citeste totul despre: