Rectificare bugetară pentru achiziţia materialelor de protecţie în şcoli. Câţi bani se vor aloca

Rectificare bugetară pentru achiziţia materialelor de protecţie în şcoli. Câţi bani se vor aloca

Primăria va asigura materiale de protecţie necesare în şcoli FOTO Shutterstock

Consilierii locali sunt convocaţi luni, 7 septembrie, în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi aflându-se şi propunerea de rectificare a bugetului local privind asigurarea măştilor de protecţie şi a dezinfectanţilor în şcoli.

Astăzi, 7 septembrie, consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă extraordinară pentru rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. La propunerea primarului Daniel Ştefan Drăgulin, în urmă cu o săptămână, chiar în prima zi a noului an şcolar 2020-2021(1.09.2020), toţi directorii de unităţi de învăţământ (grădiniţe, gimnazii, licee) au fost invitaţi la o întâlnire pe tema deschiderii în condiţii optime a anului şcolar pentru elevi, preşcolari şi personal didactic şi nedidactic.

Prezentă a fost şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, asigurată de prof. Camelia Croitoru. S-a stabilit ca fiecare şcoală să facă solicitări cu necesarul primului semestru la capitolul măşti de protecţie pentru copii, dezinfectanţi de mâini şi suprafeţe şi alte materiale de curăţenie.

În urma analizei bugetului local, primarul Daniel Ştefan Drăgulin propune astăzi consilierilor locali alocarea sumei de 510.000 de lei unităţilor şcolare, pentru demararea urgentă a achiziţiilor de către fiecare şcoală. Banii vor asigura materialele de protecţie pentru cel puţin două luni, urmând să se propună o nouă rectificare în acest sens.

  Vă mai recomandăm şi:

Cum a ajuns o pârtie de 23 milioane de lei amenajată de Elena Udrea să aducă pierderi. Primăria plăteşte tot şi nu câştigă nimic VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările