Record de amenzi, aplicate de inspectorii ITM într-o singură zi

Record de amenzi, aplicate de inspectorii ITM într-o singură zi

Controale ITM la Călăraşi FOTO Adevărul

Zeci de controale au fost efectuate de ITM Călăraşi în ultima săptămână, domeniile de activitate vizate fiind: confecţii textile şi metalice, transport, construcţii, brutării, fabricarea altor produse din material plastic, restaurante şi baruri, fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, construcţii, saloane de înfrumuseţare, alte domenii de activitate.

Sâmbătă 28 iulie, ITM Călăraşi împreună poliţişti şi reprezentanţi ai DSP au efectuat controale în domeniul alimentaţiei publice (terase, baruri, restaurante). Inspectorii de muncă au verificat 15 angajatori, 6 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 117.000 de lei. Au fost dispuse 26 de măsuri cu termene precise de rezolvare. 
 
Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă au efectuat 28 de controale, 25 de angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 46 de avertismente şi s-au aplicat amenzi în valoare de 4.000 de lei. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 47de mãsuri cu termene precise de rezolvare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările