Razii în 410 trenuri de călători, efectuate de poliţiştii de la Transporturi

Razii în 410 trenuri de călători, efectuate de poliţiştii de la Transporturi

Poliţia a verificat toate trenurile de călători FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat în peste 1.000 de staţii de cale ferată, aerogări, rute feroviare şi navale, pentru menţinerea siguranţei transporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 1 - 7 septembrie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare, desfăşurând activităţi în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale, în 400 de staţii de cale ferată, precum şi patrulând în 410 trenuri de călători. 
 
În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate 2 persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional şi 1 minor lipsit de supraveghere, care a fost internat într-un centru de plasament. De asemenea, au fost depistate 4 persoane deţinătoare şi consumatoare de droguri, faţă de care s-au întocmit dosare penale, fiind predate structurilor competente.
 
57 dosare penale, întocmite de poliţişti
 
În această perioadă, au fost întocmite 57 de dosare penale, cercetările fiind continuate pentru probarea infracţiunilor săvârşite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals şi uz de fals, contrabandă şi pescuit ilegal, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei.
 
Pentru prevenirea şi depistarea faptelor de natură penală şi contravenţională, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa transporturilor, siguranţa şi securitatea pe apă, prevenirea pescuitului ilegal şi a contrabandei. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările