Razie în trafic. Poliţia a reţinut 34 de permise în ultima săptămână

Razie în trafic. Poliţia a reţinut 34 de permise în ultima săptămână

Controale în trafic FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii au prins  în flagrant 6 persoane şi au dispus  26 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 34 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 3 – 9 februarie, peste 400 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acţiuni şi s-a intervenit la 402 evenimente, dintre care 282 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 73 de infracţiuni, 6 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 26 de măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 463 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 160.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 7 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 34 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările