Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de marfă şi de persoane

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de marfă şi de persoane

Poliţia a verificat sute de maşini FOTO Adevărul

Defecţiuni tehnice, neutilizarea centurii de siguranţă ori neajunsuri în documente. Acestea sunt neregulile descoperite de poliţişti în cadrul unui razii privind creşterea gradului de siguranţă rutieră în domeniul transportului rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ultimele două săptămâni, oamenii legii au verificat legalitatea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane în ceea ce priveşte existenţa foilor de parcurs, valabilitatea licenţelor de transport, de execuţie şi de traseu, legalitatea transportului de persoane atât în trafic urban, cât şi judeţean, interjudeţean, naţional şi internaţional.

Pentru siguranţa elevilor, poliţiştii au verificat 59 de autovehicule destinate transportului acestora. În total au fost oprite pentru control403 autovehicule, din care 264 destinate transportului de marfă şi 139 destinate transportului de persoane.

Pentru abaterile constate au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale, fiind depistate 143 de vehicule cu diverse nereguli, dintre care 57 constând în neutilizarea centurilor de siguranţă, 9 defecţiuni tehnice, 8 nereguli ale documentelor conducătorilor auto, 8 nereguli în documentele vehiculului şi 5 în actele operatorului.
  

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Tamponare pe DN4. Şoferul vinovat, băut şi fără permis, a fugit de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările