Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi şi care depăşesc neregulamentar

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi şi care depăşesc neregulamentar

Niciun şofer nu scapă neverificat FOTO Adevărul

Pentru creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Călăraşi vor intensifica acţiunile în trafic, în perioada 16 – 22 mai 2016.

Ştiri pe aceeaşi temăOamenii legii acţionează pentru identificarea şi sancţionarea, conform legii, a conducerii autovehiculelor de persoane aflate sub influenţa alcoolului, care nu respectă regulile privind efectuarea depăşirilor, precum şi impunerea respectării normelor rutiere privind utilizarea centurii şi a sistemelor de siguranţă.

„Pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic e necesar ca cetăţenii să înţeleagă şi să conştientizeze necesitatea adoptării unei conduite preventive în conducerea autovehiculelor sau a respectării normelor de către pietoni sau biciclişti”, spun poliţiştii.

Cele mai importante artere din judeţ, acolo unde, de obicei, şoferii îşi permit să „zboare“ vor fi atent monitorizate de oamenii legii. Drumurile supravegheate sunt: DN 4-Olteniţa-Bucureşti, DN31-Călăraşi-Olteniţa,DN3-Călăraşi-Lehliu-Fundulea-Bucureşti, DN3B-Călăraşi-Feteşti, DN21-Călăraşi-Drajna-Slobozia, DN3A-Lehliu-Drajna-Feteşti.
 

Vă recomandăm şi:

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de marfă şi de persoane

Razie în trafic. Poliţia, cu ochii pe transportatorii de persoane şi de marfă

Razie în trafic. Transportatorii de marfă şi de persoane, în vizorul poliţiştilor

Razie pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii băuţi sau care consumă droguri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările