Razie în trafic: 47  permise de conducere, reţinute de poliţişti în weekend

Razie în trafic: 47  permise de conducere, reţinute de poliţişti în weekend

Poliţia i-a sancţionat pe şoferii care au încălcat legea FOTO Adevărul

În cadrul acţiunilor pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână, poliţiştii au intervenit la aproximativ 300 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112.De asemenea, poliţiştii au reţinut permisele de conducere în cazul a 47 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

 
În săptămâna 20-26, peste 600 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.Au fost organizate 14 acţiuni şi s-a intervenit la 298 de evenimente, dintre care 286 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 89 de infracţiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 823 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 360.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 13 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 47 de permise de conducere şi retrase 13 de certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: