Razie în trafic: 28 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în weekend

Razie în trafic: 28 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în weekend

Poliţia supraveghează traficul FOTO Adevărul

Poliţiştii au intervenit în weekend la aproximativ 250 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, oamenii legii au reţinut permisele de conducere în cazul a 28 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

 
 
În săptămâna 13 - 19 mai, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 11 acţiuni şi s-a intervenit la 248 de evenimente, dintre care 234 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 70 de infracţiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 552 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 240.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 12 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 28 de permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: