Razie printre transportatorii de persoane. Poliţia a aplicat 21 de amenzi

Razie printre transportatorii de persoane. Poliţia a aplicat 21 de amenzi

Razie printre transportatorii de persoane FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au desfăşurat o acţiune pentru verificarea  activităţii de transport public de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zilele de 6 şi 7 mai, oamenii legii au acţionat pentru reducerea accidentelor rutiere produse în special din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de persoane.
 
Acţiunea a vizat respectarea ordonanţelor militare în domeniul  transporturilor rutiere publice de persoane şi a normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane.
 
Pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsură complementară au retras 2 certificate de înmatriculare. Au fost utilizate aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, 11 sancţiuni fiind aplicate pentru depăşirea vitezei legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările