Razie la Olteniţa şi în şase comune pentru verificarea respectării restricţiilor de circulaţie

Razie la Olteniţa şi în şase comune pentru verificarea respectării restricţiilor de circulaţie

Razie în mai multe localităţi FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au acţionat joi, 9 aprilie, pe raza municipiului Olteniţa, precum şi în comunele Mânăstirea, Nana, Luica, Şoldanu, Curcani şi Mitreni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea a inclus activităţi în vederea respectării măsurilor impuse de ordonanţele militare pentru prevenirea infecţiilor cu Covid-19, dar şi asigurarea unui climat optim de siguranţă publică. Zonele vizate au fost cartierele mărginaşe din mediul rural, dar şi zonele urbane aglomerate.
 
În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au efectuat 7 filtre, au constata 2 infracţiuni, au verificat 4 societăţi comerciale şi 47 de autovehicule. Au  fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 233.505 lei.
Poliţiştii reamintesc tuturor cetăţenilor că nerespectarea legislaţiei în vigoare atrage sancţiuni şi necunoaşterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale, a transmis IPJ Călăraşi.
 
În timpul raziei, poliţiştii au oprit pentru control pe strada Cazanului, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, 2 autoutilitare. Procedându-se la verificarea celor două autovehicule s-a constatat că în interiorul acestora se aflau 70 de ovine.
 
Au fost sesizaţi reprezentaţii Direcţiei Sanitar Veterinare Călăraşi, iar cei doi conducători auto, precum şi alţi doi pasageri din autoutilitare, au fost sancţionaţi atât conform prevederilor HG 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, pentru transport de animale fără documente de provenienţă, dar şi conform prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: