Razie la Olteniţa şi Budeşti. Poliţia a organizat 84 de filtre rutiere

Razie la Olteniţa şi Budeşti. Poliţia a organizat 84 de filtre rutiere

Razie în judeţul Călăraşi FOTO IPJ Călăraşi

În urma unei razii de amploare în Olteniţa şiBudeşti, poliţiştii au efectuat 84 de filtre, au constatat 7 infracţiuni şi au verificat 310 autovehicule şi 84 de societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În noaptea de 18/19 septembrie, între orele 18.00 – 02.00, poliţiştii din Călăraşi au desfăşurat o razie la  Olteniţa şi Budeşti, în cadrul căreia s-a urmărit respectarea prevederilor actelor normative elaborate pentru starea de alertă, prevenirea săvârşirii de fapte antisociale, contra persoanei şi contra patrimoniului cât şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În cadrul acţiunii au fost aplicate 158 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 80.000 de lei.
 
Au fost verificate 310 autovehicule şi 84 de  societăţi comerciale, totodată, fiind constatate 7 infracţiuni în flagrant, la regimul rutier. Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
 
În timpul controalelor, poliţiştii au depistat pe DJ 301, în localitatea Plătareşti, judeţul Călăraşi, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a condus autoturismul având o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţiştii au oprit pentru control în comuna Ulmeni, pe DN31, un moped condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat. Cei în cauză au fost conduşi la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, totodată, fiindu-le suspendate permisele de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluţionarea cauzelor.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările