Razie de amploare pe drumurile din Olteniţa. Poliţia Rutieră, cu ochii pe şoferi

Razie de amploare pe drumurile din Olteniţa. Poliţia Rutieră, cu ochii pe şoferi

Şoferii din Olteniţa trebuie să circule, miercuri, 25 noiembrie, cu ochii în patru. Poliţiştii rutieri au împânzit drumurile, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, pentru creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă


Siguranţa rutieră constituie o prioritate pentru poliţişti, astfel că zilnic sunt desfăşurate acţiuni care vizează salvarea de vieţi omeneşti şi consolidarea climatului de ordine publică.
 
„Din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, la data de 25 noiembrie 2015, în intervalul orar 09.00 – 15.00, poliţiştii tuturor formaţiunilor rutiere din judeţ, vor participa la o acţiune, pe raza municipiului Olteniţa, pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic.

Poliţiştii rutieri vor efectua activităţi de fluidizare a traficului rutier, pe raza municipiului Olteniţa, de prevenire a principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, activităţi de identificare şi sancţionare a celor care încalcă prevederile legislaţiei incidente”, a anunţat subcomisar de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Imagini de coşmar de la accidentul de pe DN3. Sfârşit cumplit pentru 3 tineri: ucişi de viteză pe loc, după ce maşina în care se aflau „a zburat“ într-o basculantă

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Accident cu patru victime la Plevna. Un bărbat a fost ucis pe loc de viteză, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările