Razie. Peste 700 de sancţiuni, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Razie. Peste 700 de sancţiuni, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Neregulile constatate au fost sancţionate FOTO Adevărul

Raziile desfăşurate  de poliţişti în ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum şi dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, aproximativ 50 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 09 - 15 decembrie, peste 400 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 10 acţiuni şi s-a intervenit la 337 de evenimente, dintre care 324 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor, au fost constatate peste 70 de infracţiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 735 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 496.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2.769 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 49 permise de conducere şi retrase 16 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: