Razie cu 400 de poliţişti. Au fost aplicate amenzi în valoare de 225.000 de lei

Razie cu 400 de poliţişti. Au fost aplicate amenzi în valoare de 225.000 de lei

Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 5 persoane, precum şi dispunerea a 14 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 29 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 24 noiembrie – 1 decembrie, peste 400 de poliţişti au acţionat în judeţul Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 13 acţiuni şi s-a intervenit la 292 de evenimente, dintre care 274 au fost sesizate prin 112. În timpul raziilor, poliţiştii au constatat 80 de infracţiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 513 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 225.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 7 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 29 de permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: