Razie cu 400 de poliţişti. În trafic, oamenii legii au reţinut 37 de permise

Razie cu 400 de poliţişti. În trafic, oamenii legii au reţinut 37 de permise

Poliţia, cu ochii pe şoferi FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 9 persoane, precum şi dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 37 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 08 – 14 aprilie, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 12 acţiuni şi s-a intervenit la 197 de evenimente, dintre care 182 au fost sesizate prin 112. Poliţiştii au constatat 69 de infracţiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 542 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 250.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 8 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 37 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: