Razie. Peste 150 de persoane legitimate şi aproximativ 200 de autovehicule controlate de poliţişti într-o noapte

Razie. Peste 150 de persoane legitimate şi aproximativ 200 de autovehicule controlate de poliţişti într-o noapte

Poliţia a controlat sute de maşini FOTO Adevărul

Peste 150 de persoane legitimate, aproximativ 200 de autovehicule controlate şi 82 de sancţiuni contravenţionale aplicate. Acesta este bilanţul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti în judeţul Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În noaptea de 14 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti, Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Ulmeni au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice. Razia a urmărit identificarea persoanelor care comit fapte contra legii, depistarea celor care încalcă normele legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, precum şi prevenirea activităţilor comerciale ilicite şi depistarea persoanelor care nu respectă legislaţia în domeniu.
 
Pe parcursul desfăşurării acţiunii a fost constatată o infracţiune, fiind verificate 197 de autovehicule şi 25 de persoane aflate în control judiciar şi arest la domiciliu. De asemenea, poliţiştii au controlat 6 societăţi comerciale şi 18 agenţi de pază.
 
Au fost legitimate 159 de persoane, 82 dintre acestea săvârşind fapte de natură contravenţionale fiind luate măsuri de sancţionare, astfel: 68 dintre amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale circulaţiei pe drumurile publice, 5 pentru nerespectarea unor norme de convieţuire socială, 4 în baza prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 5 la alte acte normative. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 74.775 lei. Alături de poliţişti la acţiune au participat reprezentanţi ai Inspectoratului de Muncă Teritorial Călăraşi, angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi şi jandarmi.
 
citeste totul despre: