Psihiatru celebru, mesaj despre vaccinarea anti-COVID: Crede careva că e ca la hotel, e pe stele, saună şi masaj?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Diaconu spune că toate cele 3 vaccinuri anti-COVID oferă imunitate împotriva infecţiei FOTO Facebook/FGabriel Diaconu
Gabriel Diaconu spune că toate cele 3 vaccinuri anti-COVID oferă imunitate împotriva infecţiei FOTO Facebook/FGabriel Diaconu

Gabriel Diaconu, un cunoscut psihiatru din România, îi îndeamnă pe oameni să se programeze la vaccinare anti-COVID şi să nu mai caute nod în papură. Toate cele 3 vaccinuri aprobate sunt eficiente împotriva infecţiei.

Medicul a transmis un mesaj pe pagina sa de sociliazare în care explică de ce este important să ne imunizăm şi îi critică în termeni duri pe cei care încă mai cred că un vaccin de la o anumită companie e mai bun decât altul:

 „Am fost vaccinat cu un produs Pfizer.

Alţi români au primit vaccinul Moderna.

Mulţi alţii primesc ori vor primi vaccinul Astra Zeneca.

Cui îi pasă până la urmă, câtă vreme toate trei au depăşit pragul standard de protecţie faţă de infecţia în care au indicaţie, toate merg şi pe varianta Kent şi pe cea sud-africană, şi oricare oferă un plus semnificativ de imunitate la COVID?

Nu ştiu să existe popor mai nodpăpurist, acu urlă în cor că nu ne vaccinăm, vaccinul e Satana,

Dar dacă e musai, eu nu vreau de ăsta, mie să îmi dai de celălalt. Crede careva că e ca la hotel, e pe stele, saună şi masaj? 

N-am să pot trece vreodată peste faptul că părinţii mei, care au făcut amândoi COVID, amândoi au fost internaţi, amândoi cu pneumonie, unul rămas, celălalt plecat dintre noi, ar fi beneficiat dramatic de acest vaccin. Lui tata i-ar fi salvat viaţa, pe mama ar fi scutit-o de suferinţă.

Sunt atâţia români în situaţia asta, şi lor le şoptesc ticăloşii la ureche că, uite, cine a trebuit a primit vaccin de ăla bun şi ţie îţi fac de celălalt.

Orice vaccin care a trecut prin fazele de testare şi e aprobat este suficient de bun. Restul sunt cifre, statistici, probabilităţi. 

Astfel că mesajul meu spre îndoiţi este foarte clar:

Mergeţi la vaccinare. E totuna. Aveţi grijă de sănătatea voastră, e net preferabil să vă antrenaţi imunitatea cu un vaccin, nu prin boală, 

Şi vă puneţi la adăpost de suferinţă şi posibilă moarte.

Programaţi-vă, chiar dacă durează o săptămână sau o lună. Mama mea, chiar dacă a făcut boala, se va vaccina.

Copiii mei, între care cel mare şi el a trecut prin COVID, se vor vaccina când va fi validată ca fiind sigură vaccinarea şi în populaţia pediatrică.

Lăsaţi imbecilii şi postacii de pe internet în plata lor. Unul n-o să vă dea o mână de ajutor în ziua când veţi chema ambulanţa, unul nu va da un telefon să vă aline durerea. 

Eu ştiu cine e responsabil pentru infectarea părinţilor mei. Şi nu îi pot porta pică. Pentru că înaintea lui a fost altul care i-a dat-o lui, şi înaintea lui altul. Astfel se manifestă epidemiile.

Epidemiile se termină dacă oamenii capătă imunitate, majoritatea. Vaccinarea trebuie să “ia faţa” infectărilor, ca viteză, ca răspândirea să ia sfârşit. 

Avem de vaccinat peste 13 milioane de români. Tu ce mai aştepţi?

Vă mai recomandăm şi:

Reportaj. Ce nu s-a văzut la TV la moţiunea împotriva lui Voiculescu: jigniri de o parte şi alta, dezinteresul liberalilor şi lipsa soluţiilor

Fiscul a început să execute silit hoteluri şi restaurante. Murad: Suntem în grevă fiscală. Nu avem de unde plăti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite