Proiectile neexplodate, la fier vechi. Muniţia a fost ridicată de pirotehnişti

Proiectile neexplodate, la fier vechi. Muniţia a fost ridicată de pirotehnişti

Muniţia a fost ridicată de specialişti în vederea distrugerii FOTO Adevărul

Un angajat de la Tenaris a alertat pirotehniştii după ce a descoperit două proiectile perforate de calibrul 22 mm, în timp ce sorta materiale feroase la locul de muncă.

 

Un echipaj de specialişti pirotehnişti din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” a intervenit rapid şi a înlăturat pericolul.  Muniţia rămasă neexplodată a fost ridicată şi transportată de militari pentru a fi distrusă. Conform ISU Călăraşi, proiectilele au fost descoperite de către un angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua lucrări de sortare a materialelor feroase la locul de muncă.

Dându-şi seama de pericol, bărbatul a anunţat de urgenţă autorităţile, pentru a solicita intervenţia echipajului  pirotehnic. Specialiştii pirotehnişti au intervenit cu o autospecială şi au ridicat elementele de muniţie rămasă neexplodată, pe care le-au depozitat în vederea distrugerii.
 

Vă recomandăm şi:

Muniţie neexplodată, descoperită în grădină, la Perişoru. Proiectilul a fost ridicat de pirotehnişti

FOTO Blindat cu arme letale şi muniţie. Un tânăr din Lehliu-Gară a fost reţinut, după ce în locuinţa sa a fost găsit un adevărat arsenal

Arme ilegale, găsite într-o locuinţă din Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările