Prognoza meteo: Vremea se menţine rece. În ce regiuni se vor atinge 20 de grade, unde mai plouă

Prognoza meteo: Vremea se menţine rece. În ce regiuni se vor atinge 20 de grade, unde mai plouă

Vreme rece, cu precipitaţii slabe FOTO Adevărul

Vremea se va menţine în general rece şi miercuri, 8 mai, deşi valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de est a ţării, unde pe arii restrânse, ziua, vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar la munte mixte, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

 
 
 
Vremea va fi rece, deşi valorile termice vor marca o creştere uşoarã faţã de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de est a ţării, unde pe arii restrânse, ziua, vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar condiţiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, în special pe creste, precum şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, zone în care la rafală se vor atinge viteze cuprinse în general între 50 şi 60 km/h.
 
Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai ridicate pe litoral, spre 10 grade, dar şi mai scăzute în estul Transilvaniei, unde vor fi în jurul a -3 grade. În zonele de deal şi depresionare pe arii restrânse va fi brumã.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările