Prognoza meteo: Ce vreme aduce primăvara. Cât de cald se face şi unde lovesc ninsorile, cât ţine vremea bună

Prognoza meteo: Ce vreme aduce primăvara. Cât de cald se face şi unde lovesc ninsorile, cât ţine vremea bună

Vreme frumoasă la începutul lunii martie FOTO 123 RF

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 18 februarie - 18 martie. Conform meteorologilor, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării, iar precipitaţii, deficitare în primele două săptămâni, îşi vor face apariţia spre mijlocul lunii martie.

 
Vremea în următoarea lună:
 
 
Săptămâna 18.02.2019 – 25.02.2019 
 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a ţării.
 
Săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019
 
Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Precipitaţiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.
 
Săptămâna 04.03.2019 – 11.03.2019
 
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.
 
Săptămâna 11.03.2019 – 18.03.2019
 
Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: