Primul magazin cu carne de vită franţuzească, inaugurat la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carne de vită pentru toate gusturile
Carne de vită pentru toate gusturile

Primarul Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin, a participat joi, 21 august, la inugurarea primului mgazin care oferă clienţilor doar carne de vită. Edilul-şef al oraşului a fost invitat la acest eveniment chiar de patronul magazinului, ing. Alexandru Baciu, unul dintre cei mai importanţi fermieri din judeţ.

 

Acesta este proprietarul unei ferme de vaci  în comuna Grădiştea, înfiinţată în 2012 cu finanţare europeană. Inginerul şi-a început afacerea cu 315 vaci din rasa Montbeliarde, achiziţionate din 3 ferme mari din Franţa, iar acum are 800 de capete. Baciu mai are în administrare şi peste 2.000 de hectare de teren agricol.

calarasi baciu

„Nu poate decât să mă bucure că în Călăraşi există, începând de astăzi, un asemenea magazin care, cred eu, va deveni un etalon, atât din punct de vedere al respectării normelor europene din domeniu, cât şi al esteticului. Sper ca şi alţi întreprinzători privaţi să urmeze acest exemplu pentru ca nivelul comerţului din municipiul Călăraşi să devină din ce în ce mai ridicat, a spus Drăgulin. Preţurile la carne pornesc de la 20 de lei şi ajung la 32 de lei, pentru un kilogram de vrăbioară.


 

calarasi baciu

Vă recomandăm şi:

Pasiune culinară transformată în afacere: murăturile lui Puiucu, un fost poliţist din Călăraşi, pe rafturile din hipermarket

FOTO Reţete tradiţionale. Răsfăţ cu dulce de lux din livada de la Zimbru

Livada cu autoservire, în care clienţii îşi culeg singuri fructele eco

Agricultura în Sibiul comunist: campioni la pomicultură, crescătorii de berbeci sau ferme de hamei. Cum se realiza cincinalul în 6 ani şi 5 luni

Se caută chinezi pentru salvarea agriculturii şi pentru investiţii în prelucrarea materialului lemnos

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite