Primarul Călăraşiului s-a autoizolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19

Primarul Călăraşiului s-a autoizolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19

Daniel Ştefan Drăgulin, primarul Călăraşi, a anunţat că s-a autoizolat la domiciliu FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

Actualul primar al Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin, a anunţat că s-a autoziolat la domiciliu, pentru a doua oară de la debutul pandemiei, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Dragii mei, mi-a plăcut mereu să mă aflu în mijlocul oamenilor, dar uneori trebuie să acceptăm că suntem supuşi vremurilor şi, cu gândul la mâine, să acţionăm responsabil imediat. Pentru a doua oară in pandemie sunt contact al unei persoane testate pozitiv. De aceea am decis să ma autoizolez cu familia la domiciliu.
Deşi nu voi putea fi în mijlocul oamenilor în aceste ultime zile de campanie, sunt convins că veţi fi alaturi de mine în ziua votului. Multă sănătate tuturor şi fiţi prudenţi!", a scris primarul pe pagina sa de socializare.
 
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi încă un deces la Călăraşi, numărul pacienţilor care au murit din cauza noului coronavirus ajungând la 33. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.639 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 4.591 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările